Våre merkevarer i Skandinavia

BWH Hotel Group har 160 hotell i Skandinavia. Vi tilbyr forskjellige varemerker for kunne oppfylle forskjellige gjestebehov og tilfredsstille hotelleiere i markedene våre.


WorldHotels

WorldHotels Crafted Collection

For gjester som elsker kreativitet og søker opplevelser ut over det vanlige. I tillegg til førsteklasses service, tilbyr disse hotellene alltid noe unikt når det gjelder arkitektur, design, kunst eller musikk.

WorldHotels Elite Collection

Førsteklasses hoteller i det øvre segmentet. Kjente for sine fasiliteter og sin utsøkte service.

WorldHotels Luxury Collection

Berømte luksushoteller som ligger ved noen av verdens mest populære destinasjoner. Her får du service i verdensklasse. Et opphold på et av disse hotellene gir minner som varer lenge.

WorldHotels Distinctive Collection

Innbydende hoteller som tilbyr en unik opplevelse. Ligger ved noen av verdens mest populære reisemål.


Best Western Hotels & Resorts

BW Premier Collection

Eksklusive boutiquehoteller. BW Premier Collection er unike boutiquehoteller med minst fire stjerner. Her møtes kunden av førsteklasses service og design, samt flere fasiliteter alle med sentral beliggenhet og på unike resorter.

BW Signature Collection

Unikt interiør og design. BW Signature Collection er firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Hotellene er rettet mot reisende som ønsker en inspirerende opplevelse utover det vanlige, med bynær beliggenhet.

Best Western Plus

Det lille ekstra. Best Western Plus er firestjerners hoteller med god design. Moderne utstyrte hoteller med god beliggenhet, ofte i større byer. Hotellene er designet for å oppfylle behovene til både forretnings- og privatkunder.

Best Western

En personlig opplevelse. Best Western er ryggraden i hotell-landskapet vårt. Tre- eller firestjerners hoteller, lokale møteplasser i gjestfrie miljø. Hotellene passer for fritids- og forretningsreisende som ønsker en personlig opplevelse.


Aiden Hotels

Aiden

Aiden er en ny generasjon prisgunstige hoteller med lekne detaljer, hvor teknologiske løsninger står i fokus. Her får du det du trenger for et bekvemt opphold.


Sure Hotel Group

Sure Hotel Collection by Best Western

Komfort og fullservice. Sure Hotel Collection er prisgunstige hoteller med det lille ekstra i form av design eller tema. Sure Hotel Collection tilbyr en personlig hotellopplevelse og et fint og behagelig opphold.

Sure Hotel by Best Western

Komfortabel overnatting. Sure Hotel er personlige og prisgunstige hoteller. Her kombineres personlig engasjement med et godt grunntilbud. Sure Hotel passer for reisende som ønsker et forfriskende opphold og en behagelig overnatting.